• Team Up 2018

  Team Up 2018

  Gedistribueerde en gedecentraliseerde systemen

  Na een succesvolle eerste editie met als thema “artificiële intelligentie”, kondigt Innoviris met plezier de tweede editie van haar Team Up programma aan.

  Lees meer

   

 • Rise slider laureaten

  Rise - Innovative Starters

  De nieuwe laureaten zijn bekend!

  De drie Brusselse start-ups Easyvest, Urbantz en Zensor ontvangen elk ongeveer €500.000 om hun Strategisch Innovatieplan uit te voeren.

  Lees meer

   

 • CanSat banner

  CanSat Belgium

  Ontdek nu welke scholen de preselecties hebben gehaald! 

  Via de wedstrijd CanSat Belgium leren jongeren van het vijfde middelbaar een satelliet bouwen in een blikje van 33 cl dat ze zelf mogen lanceren aan boord van een echte raket!

  Meer weten ?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Dien vanaf nu een projectvoorstel in voor Doctiris 2018 !

Via Doctiris moedigt Innoviris de samenwerking tussen de Brusselse academische, industriële en institutionele sector aan. Dat doen we door doctoraatsprojecten in toegepast onderzoek te financieren, uitgevoerd in samenwerking met een Brusselse partner-entiteit.

Groene chemie, het thema van de Bridge-projectoproep van 2018

Wil je de materialencyclus in een bepaalde sector beter valoriseren, maar weet je niet hoe? Heb je een idee om het chemisch gevaar te verminderen in de sector waarin je actief bent? Of heb je een idee om een werkproces te optimaliseren? Dan is de nieuwe projectoproep van het Bridge - Strategic Platforms programma misschien wel iets voor jou!

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand april 2018 Volgende maand

april
ZoMaDiWoDoVrZa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930