• Team Up 2018

  Team Up 2018

  Gedistribueerde en gedecentraliseerde systemen

  Na een succesvolle eerste editie met als thema “artificiële intelligentie”, kondigt Innoviris met plezier de tweede editie van haar Team Up programma aan.

  Lees meer

   

 • Rise slider laureaten

  Rise - Innovative Starters

  De nieuwe laureaten zijn bekend!

  De drie Brusselse start-ups Easyvest, Urbantz en Zensor ontvangen elk ongeveer €500.000 om hun Strategisch Innovatieplan uit te voeren.

  Lees meer

   

 • CanSat banner

  CanSat Belgium

  Ontdek nu welke scholen de preselecties hebben gehaald! 

  Via de wedstrijd CanSat Belgium leren jongeren van het vijfde middelbaar een satelliet bouwen in een blikje van 33 cl dat ze zelf mogen lanceren aan boord van een echte raket!

  Meer weten ?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Infosessie imec.icon projectoproep 19/06

Wat is de sleutel tot een succesvolle digitale innovatie? Grondig wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door een team van multidisciplinaire professionals. Het imec.icon-onderzoeksprogramma is een succesformule voor vraaggestuurd coöperatief onderzoek. De tweede oproep van 2018 wordt binnenkort gelanceerd, met 3 oktober als deadline.

Hoe anticiperen op de grote uitdagingen in Brussel? Kom naar het debat op 29/05

Aan tafel met Brusselse beleidsmakers en onderzoekers! Een debat over toegankelijkheid in Brussel, en in het bijzonder over de thema's groen in de stad, transport en zorg voor jong en oud. Gastsprekers zijn onder andere Pascal Smet , Minister van Mobiliteit en Openbare Werken, en Olivier Gillis van het Observatorium voor Gezondheid en Welzijn.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand juni 2018 Volgende maand

juni
ZoMaDiWoDoVrZa
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930