News

News

 • Wordt jouw bedrijf de jonge innovatieve Brusselse onderneming van 2018?

  Innoviris lanceert de achtste editie van "Rise - innovative starters". Deze formule heeft als doel de ontwikkeling van een strategisch innovatieplan (SIP) te financieren, voor een maximum bedrag van €500.000, via een programma met een maximum periode van 3 jaar.

 • Infosessie imec.icon projectoproep 19/06

  Wat is de sleutel tot een succesvolle digitale innovatie? Grondig wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door een team van multidisciplinaire professionals. Het imec.icon-onderzoeksprogramma is een succesformule voor vraaggestuurd coöperatief onderzoek. De tweede oproep van 2018 wordt binnenkort gelanceerd, met 3 oktober als deadline.

 • Hoe anticiperen op de grote uitdagingen in Brussel? Kom naar het debat op 29/05

  Aan tafel met Brusselse beleidsmakers en onderzoekers! Een debat over toegankelijkheid in Brussel, en in het bijzonder over de thema's groen in de stad, transport en zorg voor jong en oud. Gastsprekers zijn onder andere Pascal Smet , Minister van Mobiliteit en Openbare Werken, en Olivier Gillis van het Observatorium voor Gezondheid en Welzijn.

 • Team Up 2018: "gedistribueerde en gedecentraliseerde systemen - de kracht van een netwerk"

  Na een succesvolle eerste editie met als thema “artificiële intelligentie”, kondigt Innoviris met plezier de tweede editie van haar Team Up programma aan. Het thema van deze projectoproep is: "gedistribueerde en gedecentraliseerde systemen - de kracht van een netwerk". Geïnteresseerd? Kom naar ons matchmaking evenement op 3 mei!

 • Links