BEL-SME

BEL-SME

Wanneer 10-02-2015 08:00 tot
29-05-2015 12:00

BEL-SME - projectoproep van 2015

BEL-SMEBEL-SME vindt zijn oorsprong in de vraag van de Ministers voor Wetenschapsbeleid om synergiën te creëren en intra-Belgische samenwerking te bevorderen.

IWT, DGO6 en Innoviris wilden een duidelijk signaal geven en staken de koppen bij elkaar.

Zo ontstond BEL-SME, een instrument dat Belgische ondernemingen via een eenvoudige weg de mogelijkheid geeft een gezamenlijk O&O-project uit te werken. Bovenop de klassieke interventie voor een ontwikkelingsproject, genieten deelnemende KMO's van een verhoging van hun tegemoetkoming met 15%.

 

Concreet steunt BEL-SME op twee principes:

  • een gezamenlijke projectoproep door IWT, DGO6 en Innoviris tot trans-regionale O&O-projecten van KMO’s

  • IWT, DGO6 en Innoviris organiseren een centraal overleg over de financiering van de projecten, maar hanteren hun eigen evaluatie-en financieringscriteria
     

  • U bent een KMO

  • U dient samen met minstens 1 KMO uit een ander Belgisch gewest een O&O-project in dat op een evenwichtige manier is opgezet tussen de deelnemende partners. 

 

Vul samen met de andere KMO’s van uw consortium een gezamenlijk formulier in waarin u een globaal beeld schetst van het project. Dien het formulier vóór vrijdag 29 mei 2015 om 12u in via mail naar belsme@innoviris.be. 

Voor een financiering voor uw specifieke taken binnen het project, moet u een klassieke O&O-financieringsaanvraag indienen bij de voor u bevoegde Gewestelijke financieringsinstelling. Meer informatie over deze klassieke financieringsaanvraag vindt u bij IWTDGO6 en Innoviris.


Meer informatie nodig ? 

Stuur een mail naar belsme@innoviris.be of neem contact op met : 

** IMAGE DESCRIPTION **

Jenny Vandenbranden

Policy Advisor

Policy and Monitoring Team

Tel. +32 2 600 50 33
jvandenbranden@innoviris.be

** IMAGE DESCRIPTION **

Mathilde Reumaux

International Projects Advisor

Industrial Research and Innovation Team

Tel. +32 2 600 50 31
mreumaux@innoviris.be

 

 

gearchiveerd onder: