Eurostars

Eurostars

Slimme mobiliteit en logistiek
Wanneer 12-09-2018 12:00 tot
28-02-2019 14:00

Eurostars projectoproep

Slimme mobiliteit en logistiek

In samenwerking met de innovatieagentschappen van Vlaanderen, Wallonië en Nederland, stelt Innoviris een projectoproep open voor innovatieve projecten over slimme mobiliteit en logistiek.

De projectoproep focust zowel op specialisten in de mobilteits-en logistieke sector als op spelers in de IT-sector (VR, AR, AI, BigData, 5G...) wiens technologieën een impact kunnen hebben op het mobiliteitsprobleem en de logistieke sector. 

Ben je een ondernemer of onderzoeker die op zoek is naar een specifieke oplossing? Of heb je een oplossing die je zelf graag wil aanbieden? Schrijf je in voor het matchmaking evenement, waar je de kans zal krijgen om potentiële projectpartners uit België en Nederland te ontmoeten.

Dit evenement wordt georganiseerd op 18 oktober in Antwerpen. We gaan van start met een pitchsessie waarbij iedereen zijn idee kort kan voorstellen. De namiddag zal in het teken staan van bilaterale gesprekken om toekomstige samenwerkingen verder uit te werken.  Daarnaast zal je ook informatie krijgen over de beschikbare financieringsmogelijkheden. Kortom, dit evenement is de ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en innovatieprojecten op te starten! 


Meer informatie nodig?

Neem een kijkje op de Eurostars pagina voor bedrijven en onderzoeksinstellingen op onze website of neem contact op met:

 

Je contactpersoon bij Innoviris

** IMAGE DESCRIPTION **

Jonathan Duplicy

Scientific Advisor

Industrial Research and Innovation Team

Tel. +32 2 600 50 52
jduplicy[at]innoviris.brussels