• Team Up 2018

  Bruseed

  finance.brussels en Innoviris slaan de handen in elkaar! 

  Het doel? Brusselse kmo’s ondersteunen zodat ze makkelijker en sneller innovatieprojecten kunnen uitvoeren en op de markt kunnen brengen. Om het gebrek aan financiering bij de aanvang van een ondernemingsproject te compenseren ontwikkelden de twee overheidsinstanties samen deze nieuwe financieringstool in seed capital.

  Lees meer

   

 • Team Up 2018 slider

  Discover Innoviris

  Wil je meer weten over Innoviris?

  Ontdek nu de verhalen van onze begunstigden en de getuigenissen van onze werknemers!

  Lees meer

   

 • CanSat banner

  CanSat Belgium

  Ontdek nu welke scholen de preselecties hebben gehaald! 

  Via de wedstrijd CanSat Belgium leren jongeren van het vijfde middelbaar een satelliet bouwen in een blikje van 33 cl dat ze zelf mogen lanceren aan boord van een echte raket!

  Meer weten ?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Infosessie 09/10: Start - een nieuw financieringsinstrument voor business development!

Innoviris opent haar portefeuille van steunmaatregelen voor bedrijven nu ook voor de business strategie van je bedrijf! Het nieuwe programma Start is gericht op de technische (proof of concept) en businessvalidatie (proof of business) van je toekomstige projecten en diensten. Start biedt je ook de kans om je werkhypothesen voor te leggen aan vakexperten en gevestigde CEO's. Geïnteresseerd? Schrijf je in voor onze infosessie op 9 oktober om 16u in de kantoren van Innoviris!

Vooraankondiging ERA-MIN Joint Call 2018: Raw materials for the sustainable development and the circular economy

De scope van de gezamenlijke oproep 2018 is behoeftegericht onderzoek naar alle aspecten van de levenscyclus van niet-energetische en niet-agrarische grondstoffen, zowel voor primaire als secundaire grondstoffen. Dit zijn de thema’s: Aanvoer van grondstoffen uit exploratie en ontginning, Design, Verwerking, Productie en Herfabricage, Recycleren en hergebruiken van End-of-Life Producten, Transversale onderwerpen.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand september 2018 Volgende maand

september
ZoMaDiWoDoVrZa
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30